top of page
Skärmavbild 2021-02-22 kl. 13.16.53.png
Skärmavbild 2021-02-22 kl. 13.16.25.png
Juniper logga vit.png

Vi är ett litet familjedrivet café och gillar kaffe och bra ekologisk mat där mathantverket är i fokus. Inga krusiduller, bara smakrikt, enkelt och gott och där omsorg, kärlek för råvaran och tillagningen finns med i varje moment.

Vårt syfte är att i så stor utsträckning som möjligt använda oss

av ekologiska och lokala produkter.

 

Vi välkomnar och inspirerar dig med grön och skön mat. Du finner en variation av vegetariskt, veganskt och råvaror från djurriket så som skaldjur, fisk, eller ja, ibland mitt emellan. Noll svinn är ett av våra viktigaste mål! Vi serverar utvalda ölsorter från lokala bryggerier, vin och vill man spetsa till det med en drink finns Bloody Mary, Mimosa mfl.

 

Vi räddar frukt och grönt, återvinner allt från plast till papper och vi matsorterar och samarbetar med leverantörer som delar vår vision. Det hårda arbetet för hållbarhet slutar aldrig!

 

Juniper Tree är en plats formad för alla i en urban miljö där inspirationen hämtad från Paris, L.A , Bali (Ubud) och Skandinavien skapade vår första cafédel. När vi byggde ut den nya cafédelen sommaren 2020 la vi till Miami för en lite glammigare Art Deco-touch.

Om oss

bottom of page